fbpx

Testimonials

Viktigt med uppmärksamhet

Jag tycke om råden med att hitta på mer saker att göra tillsammans med bonusdottern och något som ger mer positiv uppmärksamhet.”

Coachningen har fortsatt med små

Coachningen har fortsatt med små vardagliga mål som, även när man inte lyckas med dom, är värda att tänka vidare kring.

Vad jag uppskattade från förra

Vad jag uppskattade från förra möte var: Att få barnen att vara med och bestämma spelregler för hemmet så man slipa tjata.

Supercoach

Jag har fått massor av behållning av din coaching. Har stärkt min integritet, fattat många bra beslut och fått tillgång till mer av mig själv.

Du har en förmåga att vara med mig hela vägen, se mig och utmana mig till mitt bästa jag.

Tack!

Hej Ricard, Hoppas allt är

Hej Ricard,

Hoppas allt är bra med dig. Tack för samtalet sist. Det som var värdefullt i detta samtalet var att du förstog mig när jag berättade mina svårigheter.

Jag märkte att du tog din tid och lyssnade att förstå det som berättade, och jag kände mig inte bedömd. Jag önskar dig en fin vecka och vi hörs snart.

En bra start

Första handledningstillfället gav mig en konkret plan för att ta ett litet steg i rätt riktning i framförallt en av mina bonusrelationer. Även små steg kan vara stora i någon mening (och svåra), men med ett uttalat mål uppsatt blev det lättare och löste upp en del tillfälliga låsningar i just den relationen.

Superbra Blogg

Tack för en finfin blogg. Lasse och jag har läst alla inlägg tillsammans, reflekterat, vridit, vänt, funderat och diskuterat.
Både trivsamt, givande och lärorikt. Många tankar att bära med sig och många resonemang att komma tillbaka till och använda.
Tack! ❤️

Det jag känner hittills med

Det jag känner hittills med coachningen är att det är så skönt att bolla med ngn opartisk som kan ge en mer konkreta råd till skillnad från vän/familj.
Jättebra med små hemuppgifter som man kan utöva sen! O sen utvärdera.
Sånt gör man ju inte när man är själv.

Mästerlig coaching!

Fantastiskt bra! Ricards coaching har gett mig djupgående insikter och gjort en enorm skillnad i mitt liv.

Otroligt bra kombination av djup, värme och knivskarpa frågor som går till kärnan. Jag ger Ricard mina varmaste rekommendationer!

/Henrik Schalén

uppskattar tipsen

Jag uppskattade tipsen att skriva ett brev till min bonusdotter att kunna slappa loss det som jag tycker att svårt med henne. När man är sur över allt som händer i familjen att skriv brev är inget man tänker på men jag tycker att det är en bra början.

Min take way från coachning

Min take way från coachning idag var:

Undvika lite saker och uppnå andra. Om ett barn inte vill följa med och hänga med familjen, locka henne med något som hon tycker om.

Average Rating: 4.8 stars (based on 9 ratings)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.