fbpx

NLP Practitioner – 10 dagar

Meta-NLP Practitioner

Varför är NLP Practitioner en värdefull kurs?

Detta är en kurs som förändrar ditt liv, som påverkar ditt liv i en positiv riktning, eftersom du under denna kurs får verktyg som gör att du förstår dig själv och andra mycket bättre, du får verktyg för att skapa goda relationer med vem som helst och inte bara de som är vldigt lik dig. Du får verktyg för att coacha andra människor på ett helt nytt sätt är du lär dig NLPs kommunikationsmodell och lär dig använda den på dig själv först och sedan för att hjälpa andra.

Vad innehåller kursen?

En mängd olika verktyg och övningar som ger dig en starkt grund för ett coachande Ledarskap, förstå inre förändringsprocesser, du får lära dig Meta-modellen som är en av världens bästa frågetekniker, du får lära dig hur du skapar rapport/personkemi med andra människor, du får lära dig hur du hanterar dina egna tillstånd, hur du förknippar någonting med dessa tillstånd så du kan styra dem genom metoden ankring m.m

Hur går kursen till?

Utbildningen är 10 dagar och under dessa dagar kommer du få teorier, du kommer få se teorierna utföras av mig som kursledare, du kommer själv att få prova att själv äga teorierna tillsammans med dina kurskompisar.

Utbildningen leder till Internationell certifikat som Meta-NLP Practitioner. 

Datum: 10 dagar 27 januari – 5 Februari i Stockholm: anmäl dig till ricard@helarelationer.se

alternativt via denna länk: Anmälan NLP Practitioner jan/feb 2023 (google.com)

Kostnad: 35 000:- Ex moms (Tillkommer gör eventuellt boende)

Kursledare: Ricard Olsson, Per Hed och Henrik Schalén

Ricard är Certifierad Meta-Coach, Neuro-Semantics NLP Trainer, Samtalsterapeut och Handledare inom The Human Element Han har coachat människor sedan 2010 och hållit utbildningar sedan 2014. Han är till vardags verksam som Säljutvecklingschef och utvecklar och coachar sälj och säljledarbeteenden.

Ricards passioner: Läsa böcker om personlig utveckling, ledarskap och coaching. Spela gitarr och skriva låtar. Ricard löptränar kontinuerligt och vill springa ett maraton under 2023.

Ricards styrkor som tränare: Vara sårbar, leda genom egna exempel från sin vardag, lyssna in och coacha varje deltagare att nå just sina mål.

Ricards svaghet: Kan öppna upp för relevanta diskussioner ibland, istället för att följa det exakta tidsschemat så litar han på processen.