fbpx

Bonusfamilj vs Kärnfamilj

🌟 Upptäck Hemligheterna Bakom Bonusfamiljer: En Spännande En-Timmes Workshop! 🌟

Välkommen till vår exklusiva workshop där vi dyker djupt in i världen av bonusfamiljer och kärnfamiljer. Har du någonsin undrat över de subtila men viktiga skillnaderna mellan dessa två familjestrukturer? Nu har du chansen att få svar på dina frågor och förstå mer om vad som verkligen utmärker dem!

👨‍👩‍👦‍👦 För vem är denna workshop?

  • För alla som är en del av eller intresserade av bonusfamiljer och kärnfamiljer.
  • För föräldrar, barn, och alla som arbetar med familjer i olika sammanhang.

🔍 Vad kan du förvänta dig att lära dig?

  1. 💖 Förstå Skillnaderna: Upptäck de grundläggande skillnaderna mellan en bonusfamilj och en kärnfamilj, och varför det är viktigt att känna till dessa skillnader.
  2. 🏠 Skapa Harmoni: Lär dig de bästa strategierna för att bygga en stark relation i din bonusfamilj och hantera eventuella utmaningar som kan uppstå.
  3. 🤝 Kommunikationens Mästare: Få värdefulla insikter om hur du kan förbättra kommunikationen inom din familj, oavsett dess sammansättning.
  4. 🌱 Utveckling och Tillväxt: Utforska hur varje familjekonstellation kan främja sina medlemmars personliga utveckling och välmående.
  5. 🌈 Framtidsperspektiv: Diskutera och få insikter om hur bonusfamiljer och kärnfamiljer utvecklas och förändras över tid.

💼 Vem är din workshopledare?

Workshoppen leds av mig, Ricard Olsson och jag fick för 12 år sedan ett ultimatum av min fru, gå i terapi eller så skiljer vi oss och vi är fortfarande gifta, är du intresserad vad som gjorde att jag kunde vända på mitt klandrande och negativa sätt att kommunicera och istället skapa och hela vår familj, då är du på rätt workshop.

🕔 När och var?

Datum: 3 november Tid: 19:00 Plats: Online

🎁 Bonus för deltagarna:

Alla deltagare kommer att få tillgång till vår e-learning Skapa och hela relationerna i din bonusfamilj

🚀 Missa inte denna unika möjlighet att fördjupa din förståelse av bonusfamiljerelationer! Anmäl dig nu och bli en del av vår inspirerande workshop. Ta steget mot en mer harmonisk och lycklig familj! 💗

Anmäl dig här: [Länk till anmälan]

Vi ser fram emot att träffa dig och dela dessa värdefulla insikter med dig! 👪✨

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.